Hi, mijn naam is Florianne.

Ik ben een jonge meid van 23 jaar. Woon met een hele lieve jongen samen, in ons eigen verbouwde huis en daar genieten wij nu sinds een jaar volop van. Het was wel wat stil in huis met z’n tweeën, vandaar dat wij gezinsuitbreiding hebben gehad. Twee schatten van poezen hebben hun gouden mandje bij ons thuis gevonden. De mooiste poezels die ik ooit gezien heb, natuurlijk want ze zijn van ons, River en Snow. 

Doordeweeks werk ik, al gaat dat niet altijd helemaal goed bij mij. Ik heb in het verleden vaker uitdagingen gehad met mijn gezondheid waardoor ik niet altijd fulltime heb kunnen werken. Op dit moment sta ik ook weer voor een uitdaging, maar dat gaat snel goed komen. Daar heb ik alle vertrouwen in. Hierdoor staat een groot deel van mijn leven in het teken van beter worden. Dat is niet altijd gemakkelijk, maar waar een wil is is een weg. 

De voeding van Herbalife heeft mij hierin geholpen. Doordat ik de producten van het ideale ontbijt ben gaan nemen, ben ik mij stukken beter gaan voelen en kreeg ik mijn buikklachten (Prikkelbaardarmsyndroom) onder controle. Wat een bevrijding dat is, kan ik je niet uitleggen, tenzij je dit zelf ooit ervaren hebt. Ik kan nu weer genieten van lekker eten, zonder mij druk te hoeven maken over mijn buik die kan tegensputteren.

Daarnaast ben ik sinds kort met nog iets heel gaafs begonnen. FutureNet is hét social network platform, waar ik mij heb bijgevoegd. Een leuke manier om geld met 20% te laten groeien. Dat is voor mij niet verkeerd aangezien ik als ik iets in mijn hoofd, dit het liefst zo snel mogelijk wil hebben. Ik pak graag kansen met beide handen aan. Dit geeft mij de mogelijkheid om te genieten van het leven, want geld speelt hier toch ook een rol in. Ookal zeggen sommige van niet, het maakt het leven toch een stukje makkelijker als je het mij vraagt.

Wil jij weten hoe ik dit allemaal doe en heb jij vragen over één of meerdere dingen die ik hier boven verteld heb. Neem dan snel contact op met mij en wie weet zie ik je snel!