Hoi, ik ben Elizabeth.

De moeder van Florianne en al enige tijd heb ik als hobby hardlopen. Één van mijn grote problemen is het eeuwige gevecht tegen de kilo’s. Die kilo’s zaten mij erg in de weg met hardlopen en in het dagelijks leven. Ik was vaak moe en futloos. In februari 2017 heb ik via mijn coach een hernieuwde kennismaking met Herbalife gemaakt.

Ik ben begonnen met een goede start van de dag, doormiddel van een compleet ontbijt. Ik ontbeet wel, maar had vaak na 2 uur al weer trek in koek of chocolade. Het ontbijt van Herbalife bevalt mij erg goed. Het lopen gaat vooruit, mijn gewicht wordt langzaam minder. Mijn vetpercentage wordt minder, mijn spiermassa wordt meer en het percentage vocht in mijn lichaam is omhoog gegaan. Ik heb van de zomer met een aantal trail-evenementen meegedaan, de meeste waren 12 km of meer. Een trailloop gaat mij goed af en ik heb weinig last van spierpijn. Het is een super gevoel om jezelf zo sterk te voelen.

In 2018 ben ik gewoon verder gegaan met het opbouwen van mijn actieve gezonde levensstijl. Ik ga nog steeds vooruit, het lopen gaat nog steeds makkelijker. Mijn langste afstand was in oktober, 25km op Terschelling, super gaaf om dat gedaan te hebben!

Ik zou graag andere mensen helpen met een actieve en gezonde levensstijl!