Mijn eerste Blog van 2020

Januari is al over de helft, de kerstvakantie ligt al weer even achter ons. Alles is weer gestart in dit nieuwe jaar we zitten nu dus gewoon in 2020. 

De eerste plannen en doelen zijn gemaakt en ik heb me na mijn blessure van 27 oktober weer ingeschreven voor 2 evenementen. Dit jaar heb ik dus in totaal 3 evenementen staan:

In april de Mystery run, in juni de obstacle run met de hond en in augustus de trail des Fanthome. 

IMG_359C41128266-1

Het sporten en vooral het hardlopen heb ik heel erg gemist, dus ik heb vandaag voor de 2de keer dit jaar een klein rondje hardgelopen. Het voelde deze week al weer iets beter dan vorige week. Ik loop vooral op het asfalt en met licht, zo kan ik voorkomen dat ik en misstap maak. Het trailen is nog wel een vak apart, een onregelmatige ondergrond blijft nog even spannend. Ik denk daar ook wel een oplossing voor te hebben, ik hou jullie op de hoogte…..

Ik ben natuurlijk super blij als ik weer gewoon kan hardlopen, maar ik kijk ook wel weer heel erg uit om zelf te kunnen trailen en canitrailen. Het canitrailen is zo leuk omdat je dat samen met je hond kan doen. Ik heb helaas zelf geen hond, maar gelukkig mag ik Muffin wel lenen. Muffin vind het gelukkig ook leuk om met mij te lopen. Wat betreft het gewone trailen, daar heb ik ook nog hele leuke ideeën voor. Vanuit de Mindful Run organisatie ben ik nu ook bevoegd om de Mindful trailRun training te geven. Met deze training ben ik niet gebonden aan Alphen aan den Rijn, maar mag ook naar een andere locatie gaan. Waar zou jij de 2,5 uur durende Mindful trailRun clinic willen volgen? 

Tot een volgend blog met hopelijk meer en goed hardloop nieuws!

2 thoughts on “Mijn eerste Blog van 2020

  1. Goed om te lezen dat je weer hardloopt!
    Als antwoord op je vraag naar een trailrunclinic locatie: ergens in de duinen van Wassenaar (of Meijendel). Of als tweede keuze: omgeving Delftse Hout /Bieslandse Bos/rondom de Dobbe

    • Hoi Joyce,

      Thanks, die ga ik onthouden. Meijendel zag ik al mogelijkheden na onze trail run/walk vorige keer ;).

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *