Ik heb het heel lang weggestopt, niet aan deze dag gedacht en ben er heel stil over geweest. Gedacht om een weekend weg te gaan, om het geruisloos over te laten gaan. 50 jaar is toch een dingetje. Als je 50 wordt kan je niet meer zeggen dat je 30 bent…. Ten eerste klopt het niet als je een dochter van 24 hebt en ten tweede het is ook gewoon niet zo. Ik voel me echt niet 50, ik heb bijna geen grijze haren en ben toch best actief. Ik moet toegeven, af en toe moet ik wel lezen met een brilletje 🙈. De overgang heb ik ook geen last van, dus ik voel me gewoon jong! Het is ook niet zo erg dat ik dan misschien toch ouder wordt, maar mijn omgeving wordt ook ouder, als ik 50 ben dan moeten mijn ouders toch minsten 70 jaar zijn. Alles van vroeger is nu ook echt vroeger…

50 jaar

Ik had geen bucketlist, nu wel een boekje gekregen, dus misschien moet ik hem nu dan maar gaan opstellen voor de laatste 50 jaar! 

Vrijdagavond was ik bij Florianne geweest, ik had lekker met Skye gewandeld in zevenhuizen en zou na afloop bij haar eten. Na het eten kreeg ik nog koffie en wilde toen toch wel naar huis. Ik mocht gaan…. Thuis aangekomen rij ik langs mijn tuin en zie een gigantisch verkeersbord met 50 erop in de tuin staan. Ik schrik me rot: “Die moet weg!” Was mijn eerste gedachte “wie zal dat gedaan hebben?”. Het zag er erg professioneel uit, iemand die de beschikking over verkeersborden heeft, heeft dat gedaan. Er ging nog geen lampje branden… Gelukkig heb ik een ring deurbel, dus even de beelden terug kijken. Het filmpje was snel gevonden. Tuurlijk, ik had het kunnen weten, dat waren Michelle en Ron. Ze hadden er wel wat voor overgehad om helemaal uit zoetermeer zo’n mooi bedrukt bord af te leveren. Ik besloot hem toch te laten staan, ik moest me misschien toch maar overgeven aan het feit dat het nu echt ging gebeuren. Ik zou 50 worden! 

Skye was bij me logeren, dus zaterdag morgen ging ik vroeg met haar naar Reeuwijk voor de hondentraining, Florianne zou ook komen. Het was mooi weer windstil bij het water en Skye kon voor de les nog even spelen met de andere honden daar. Na de training, die vooral erg goed ging Skye is een topper, ben ik weer naar huis gegaan. Die middag lekker op de bank Netflix gekeken. Iedereen die langs liep zwaaide of stak zijn duim op. Dat is dan toch wel weer leuk! Rond een uur of vier ben ik naar Florianne gegaan, ik zou daar eten omdat we naar de film Penoza zouden gaan…. Alles ging goed, we hadden lekker gegeten en kwart over 7 gingen we richting Moerkapelle om mijn moeder op te halen. Op het laatste ging het fout, Florianne reedt niet naar het huis van mijn moeder maar naar de tennisbaan. Nee we moesten Oma daar ophalen…. Oké! Toen we de auto uitstapte zag ik al dat het niet klopte. Er stonden allemaal bekende auto’s ik kon ook zo opnoemen van wie ze waren. Wat super leuk! Dit had ik echt niet verwacht….

50 jaar
50 jaar

We kwamen de kantine in en het stond helemaal vol! Wat een verassing was dit!

Er was echt aan alles gedacht, ik werd versiert met een sjerp en een ketting, er waren slingers met 50 erop, een mooie taart van mij en Mona, hapjes, drank, barpersoneel, een fotograaf en een DJ. Er ontbrak echt niks aan om er een gezellig feest van te maken! 

Iedereen super bedankt voor het topfeest, de felicitaties, de knuffels, de cadeau’s, de gezelligheid, de appjes, de Facebook berichten, de instagram berichten, de post en de telefoontjes!

50 jaar
Vandaag weer verder met de orde van de dag, vanmorgen weer meegedaan met de ijszwemmers in Reeuwijk!
50 jaar

Ohja, mijn gelopen afstand is: 5.127,20 km!

-EvO