Strong Viking Brother edition

Een tijd is het heel stil geweest op onze blog. Niet dat er niks gebeurde, maar het kwam er gewoon niet van om iets te schrijven. Te druk, geen inspiratie, een writer’s block, precies weet ik het niet. Maar dat is verleden tijd, we gaan door in het nu! Vandaag heb ik wel weer iets heel leuks gedaan. Ik heb het vaker gedaan maar het ging vandaag wel erg goed.

Vandaag heb ik weer meegedaan met de Strong Viking, ik liep 7 km met een gezellig groepje! Het weer zag er vreselijk uit, het had ook de hele week eigenlijk alleen maar geregend. De heen weg hebben we ook nog veel met de ruitenwissers aan gereden. Het parkeerterrein was in het weiland, er lagen gelukkig rijplaten, maar toch hoop je dat je niet vast komt te zitten. Het parkeren ging gelukkig allemaal goed en met onze VIP parkeerkaart van Herbalife mochten we vooraan staan.

We, Michelle, Dennis en ik waren natuurlijk mooi op tijd. Alle tijd om naar de dixi te gaan en ons zelf in te checken. Vlak naast het startvak hadden we weer een geweldige Herbalife stand. Een tent waar we droog konden staan. Bij Herbalife moesten we ook inchecken en kregen een t-shirt en een protienereep.  Verder stond er natuurlijk thee en CR7. Na de run konden we nog steeds thee en CR7 krijgen, maar ook de Rebuild Strength. We werden echt goed verzorgt!

Om 11:40 uur was onze start tijd. Het eerste obstakel is altijd ook meteen een lastige, ik kom daar niet zonder hulp over. Maar dat is het mooie van deze run, je wordt altijd geholpen. Dat blijft de hele race, ook niet alleen door bekende maar ook onbekende. Het parcours was vreselijk modderig, en toch heb ik heel erg lekker gelopen. Ik had mijn salomons aan en dat zijn echt super schoenen, zoveel grip als ik daar mee heb. De kilometers vlogen voorbij, stiekem vond ik de 7 km toch wel iets kort. De obstakels op de 7 km zijn best goed te doen, sommige vind ik zelf leuk (ik heb namelijk heel erg last van hoogte vrees). De hoogte vrees had me ook weer te pakken bij de halfpipe, ik was er bijna, op het laatst moest ik het touw los laten om een hand te pakken, en toen zak ik hoe hoog ik was. Het lukte me dus niet. Voor een eventueel volgende run moet ik echt zorgen dat ik meer kracht in mijn armen heb. Mijn benen zijn echt super sterk en zo voelde dat ook met het lopen van dit parcours! Ik heb genoten en we hebben onderweg geen regen meer gehad!

Iedere keer voor de start denk ik dit wordt mijn laatste run……….

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *