Op dit moment zit ik in het zonnetje, wel achter het raam, maar het voelt lekker. Wat waren we hier aan toe. Van de week heeft het volgens mij alleen maar heel erg hard gewaaid en heel veel geregend. Het was niet heel koud, maar het was geen fijn weer.

Ik ben maar 1 dag met de scooter naar mijn werk gegaan, ik dacht dat het wel een aardige dag zou worden. Ik was droog op mijn werk aangekomen, dat is dan wel heel fijn. Maar de terug weg naar huis was ik droog op de scooter gestapt, ik hoef niet heel ver te rijden, maar binnen mum van tijd sloeg het weer om en kwam ik in een gigantische hagelbui. Thuis moest ik dus ook meteen droge kleren aantrekken.

Ons kantoor is op de optopping van een basisschool. Dat gedeelte is er later opgebouwd toen ze lokalen te kort kwamen. Op dit moment hebben ze deze lokalen niet meer nodig en kunnen wij daar dus zitten. Maar in de optopping giert de wind echt om je oren. Zeker met de hoge windkracht van de laatste week.

Als je naar buiten ging waaide de deur zo ongeveer uit je handen en op straat vliegt alles om je oren. Naast deze harde wind is er ook heel wat regen gevallen. Of het genoeg was om de droogte van de zomer te compenseren weet ik niet, maar voor mij was het wel genoeg.

Sporten in weer en wind is niet erg, maar als dat dag in dag uit zo is dan is het ook wel weer een keer genoeg. Soms is het wel fijn als je na je loopje niet meer weet of het nu geregend heeft of niet. Maar als je kleren zo nat zijn dat er geen droge draad meer aan je lijf zit, is er geen twijfel of het geregend heeft.

Toch laat ik me door het weer niet tegen houden.

Vandaag heb ik een canitrail rondje van 8 km gelopen met Muffin. Het was super lekker om te doen, ik heb ook erg lekker gelopen, en na afloop wist ik niet of het nu regerend had of niet. Dan was het dus mooi weer!! 

Ik laat me niet door het weer tegen houden, maar het moet ook niet te lang duren dat er zoveel regen en wind is!

-EvO