Vandaag zijn we weer gestart met de “24 FitClub special edition Strong Viking”. Dat gaf mij de reden om te denken over alle activiteiten die deze zomer op de planning staan. Vandaag was de dag dat de CPC afgelast werd, maar onze 24 FitClub ging door en we hebben gewoon geweldig weer gehad. Het was droog, de wind viel mee en het leek of de zon ook wilde doorbreken! Het was fijn om deze training weer met een doel te geven en mee te doen. 

Doelen heb ik altijd wel, maar vandaag heb ik de doelen voor deze zomer nog eens rustig doorgenomen. Over 2 weken is het nog geen zomer, maar dan ga ik wel de 20 van Alphen lopen. Deze 20 km is een mooie warming up voor de trails die gepland staan voor later dit jaar. de Koning van Spanje 5 mei, waar ik volgens mij 23 km ga lopen en de Trail de Fanthome die ik in augustus ga lopen, waar we de afstand weer met 10 km uitbreiden, dus dan willen we de 33 km gaan lopen. Het weekend na de 20 van Alphen ga ik de natte neuzentrail met Muffin doen, dat is ongeveer 8 km. Samen met de hond lopen is super gaaf omdat je niet alleen met je zelf bezig bent maar ook met de hond communiceert tijdens de run.

Ik heb ook wat obstakel runs in de planning staan. Obstakelsruns zijn voor mij altijd extra spannend, ik heb heel erg hoogtevrees en houd niet echt van achtbaan attracties. 18 mei gaan we met een team mee doen aan de Muddy Angel run. Ik verwacht hier niet echt hoge obstakels, maar meer modder en fun met de andere dames. In ons team hebben we nog plek, dus wil je mee doen schrijf je dan nog even via deze link in. 8 juni ga ik mee doen met de obstakelrun met de hond in Alphen aan den Rijn, deze run ga ik weer met Muffin doen. Ik verwacht niet echt hoge obstakels, maar wel water en modder. We zullen zien, als de run achter de rug is zal ik er een blog over schrijven! Voor deze obstakelrun moeten Muffin en ik nog wel een beetje trainen. De week daarna 15 juni is de Strong Viking water editie, ook hier aan doen we weer met een team mee. De obstakels zullen wel iets meer de lucht in gaan dan de andere twee obstakelruns. Met ons team starten we op de afstanden 7km, 13km en 19km, ik loop mee in de 7km run. Het leuke van de obstakelruns is dat je het in teamverband de run loopt, met elkaar probeer je de obstakels te over winnen, en waar het nodig is help je elkaar, het geeft een goed gevoel als je een obstakel overwonnen hebt! Ook voor de Strong Viking is de inschrijving nog open.

Voorlopig heb ik dus nog genoeg uitdaging op het programma staan.

-EvO