Zoals jullie weten houd ik er enorm van om te letteren, handletteren, tekenen of hoe je het ook wilt noemen. De laatste tijd doe ik dit steeds meer op de iPad, aangezien dit makkelijker op de bank gaat dan met papier, pen, potlood en gum. Ik heb dan alleen maar de (geleende) iPad en Apple Pencil nodig en het maakt niet uit hoe ik zit, ik kan altijd goed schrijven/tekenen. 

Vrijdag hadden wij de bruiloft van Rick (neef van Jordy) en Silvia. Het was een prachtige dag, waar wij al heel wat tijd druk met de voorbereidingen voor waren. Zo ook met de kado’s die wij hen zouden gaan geven. Ik had een kaart gemaakt op de iPad en af laten drukken. Maar ook wilde ik graag mijn eigen nieuwe verslaving met hen delen, namelijk de Soxs van soxs.co, die ik nog leuk wilde inpakken. De Soxs had ik in een simpel kraftsoort inpakpapier ingepakt en er met een posca een leuke tekst opgeschreven. Daarna een stuk inpakfolie eromheen en nog wat confetti ertussen. Het zag er heel feestelijk uit.

Ik was zo slim om het kado al eerder in te pakken, maar ben vrijdag in alle drukte overal vergeten foto’s van te maken. Hoe de kaart geworden was en het kado, moeten jullie dus op mijn woorden geloven. Maar ik vond het super leuk. (Ik hoop zij ook ;). )

Gelukkig heb ik het ontwerp nog wel wat ik met jullie kan delen.
Gelukkig heb ik het ontwerp nog wel wat ik met jullie kan delen.

Daarnaast heb ik mij deze week ook bezig gehouden met het ontwerpen van een logo. JB Infratechniek had mij gevraagd om een logo te ontwerpen wat hij op zijn bedrijfsbus en bedrijfskleding kan laten drukken. Het ontwerp is nu af en te zien op mijn Instagram. Ik vond dit super leuk om te doen. Wie weet komt er binnenkort weer een opdracht binnen.

Zondag was het natuurlijk écht heerlijk weer. Daar heb ik samen met Jordy onwijs van genoten. Lekker rustig samen onze zondag doorgebracht. Nog wat familie en vrienden gezien en ik geloof dat de hele wereld een stukje vrolijker werd van dat zonnetje. Hebben jullie ook een fijne dag gehad?

Veel liefs!