Wat een mooi weekend!

Dit weekend had 2 mooie dagen, veel zon weinig wind en leuke activiteiten!!

Zaterdagochtend lekker een rondje hard gelopen met 4 sport, ik heb echt super lekker gelopen! Het rondje ging vanaf het weteringpark richting s molenaarsbrug en daar aan de andere kant van het water naar Woubrugge, daar weer over de brug terug richting het weteringpark. Het lijkt niet heel ver, maar was toch bijna 7 km.

’s-Middags hadden we een fotoshoot met Mona, dat was echt super leuk. Mona staat het liefst naast me, maar ik hoefde niet op de foto dat was dus nog best een uitdaging. Volgens mij zaten er wel een paar leuke foto’s bij. Nu even afwachten tot ze klaar zijn.

Zondag ochtend ging mijn wekker om 6:45 uur, eigenlijk veel te vroeg voor een zondag, maar we zouden met een groep gaan canitrailen in Wassenaar. Eerst ontbeten en met Mona een rondje gelopen, daarna in de auto naar Gouda waar we afgesproken hadden. We waren mooi op tijd in Wassenaar en konden dus nog even een klein stukje met Muffin en Laika lopen, want die waren nog niet echt uit geweest. Toen de eerste auto’s arriveerde waren we ook weer terug op het parkeerterrein. Eerst ging ik weer een leen tuigje voor Muffin uitzoeken, dat was weer snel gedaan en toch wel fijn dat dat even kan. De honden moesten nog even in de auto blijven zitten. We gingen eerst zelf een warming up doen op het parkeer terrein. Daarna de honden de tuigjes aan gedaan en we konden vertrekken. We gingen een klein eindje hardlopen naar een plekje waar we de warming up voor de honden konden doen. Zo leuk, Muffin doet het echt heel goed en let ook goed op wat ze moet doen!

Het eerste stuk liepen we door het bos, de bospaden waren best mul omdat ze bomen aan het kappen waren. Daarna gingen we door de duinen, veel heuvels op en af, maar zo super mooi. We hadden natuurlijk ook erg mooi weer! Bij 4 km kwamen we bij het strand en gingen we over het strand terug. Op het stand gingen we af en toe op de vloedlijn lopen, dat vonden de honden wel lekker, hier konden ze de pootjes koelen!

Na afloop van deze trail dronken we lekker nog even een kopje koffie op de parkeerplaats, het was weer super gezellig!

’s-middags zijn we nog even met Laika, Muffin en Mona naar Reeuwijk geweest.

Het was een weekend vol zon, echt super!!

-EvO

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *