Genieten van kleine dingen.

Nu ik zo lang thuis zit en weinig kan doen, merk je dat je heel veel dingen mist. Dingen waar je vroeger niet zo snel bij stil zou staan. Maar hele dagen op bed en op de bank laten je ook mooie momenten zien.

Mijn twee liefste gezelschappen die altijd bij mij komen liggen. Heerlijk knuffelend en knorrend op mijn schoot of naast mij in een holletje. Maar je maakt dan ook de liefste momenten van hen samen mee. Zo kwam ik van de week in de badkamer en toen lagen ze samen in de wasbak elkaar te omhelzen en likken. Zo aandoenlijk dat ik er wel foto’s van móést maken. 

vIk houd er van om die momenten vast te leggen. Heerlijk en ik probeer altijd de mooiste foto’s hiervan te maken al blijft dat soms wel een kunst. Je zal net zien dat als de ene goed zit de andere te veel beweegt. Dat zou je met een goede camera vast allemaal wel voor elkaar kunnen krijgen, maar met een ‘simpele iPhone’ is dat wat lastiger.

Op instagram hebben de meiden zelfs een eigen account waar ik alle foto’s kan plaatsen. Zo kan iedereen er voor kiezen ze wel of niet te volgen en zal ik niemand gek maken met ‘teveel’ foto’s van hen op mijn eigen pagina.

– FW

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *