Wat een week!

De week begon als alle andere weken. Werken en ’s-avond de 24 FitClub Powerwalk. Deze FitClub ben ik in November gestart, maar tot afgelopen maandag had ik nog niet veel lopers gehad. Af en toe liep er wel iemand mee, maar die bleef de week daarna dan weer weg. En waarom? Dat weet ik dus niet. Vorige week stonden er 7 op de lijst die zouden komen. Maar de een na de ander zei af. Het was ook wel heel slecht weer, maar het was toch jammer! Zelf ben ik die avond ook niet gaan lopen, normaal doe ik dat wel om een nieuwe route te testen. Wat wel weer heel erg leuk was dat de meeste afzeggers afgelopen maandag wel kwamen. Zo kwam het dat we die avond met 7 vrouwen aan het Powerwalken waren echt super leuk!

Dinsdag ben ik gaan hardlopen met de 4Sport groep. We gingen intervallen. Voor mij is het dan best lastig om de groep bij te houden. Ik starte met een nieuw meisje en de trainer. Wij gingen linksaf. De groep ging rechtsaf en zou aan het eind van de dijk omdraaien en ons inhalen. Toen ze ons inhaalde was ik al een beetje warm gelopen en kon ik met ze mee. We liepen in een treintje en de laatste haalt dan steeds de groep in. Het ging best een tijd goed, maar op een gegeven moment hou ik het dan toch niet vol. Ik melde het aan de groep en zei dat ik terug zou gaan naar de ander twee. Maar dat vonden ze niet goed, we waren best ver en alleen over de dijk lopen werd afgekeurd. Zo super fijn dat ze afspraken dat er steeds iemand bij me bleef lopen. de groep ging een eindje voor uit en kwam dan terug naar mij en werd mijn medeloper gewisseld. Na afloop van de training ben ik altijd blij dat ik toch gegaan ben, het geeft echt een super goed gevoel.

Woensdag was het dan zo ver. Ik liep al heel lang met de gedachte om me te registreren bij de Kamer van Koophandel, en nu was het dan eindelijk zo ver. Ik ging de naam Beleafs registreren. Als Beleafs kan ik aan het werk als voedingscoach, Mindful run instructeur en kan ik af en toe een website maken! Dus blijf me volgen en hou de evenementen in de gaten!

 

Donderdag avond ging ik na een hele lange tijd weer een keer trailrunnen in Buytenpark bij Snowworld. In het donker met een lampje op mijn hoofd door de heuvels, echt super gaaf. We gingen eerst met zijn allen een route uitzetten, op de hoeken waar we van richting moesten veranderen werden lampjes opgehangen, echt super leuk. Het was zwaar na zo’n lange tijd, maar ik heb echt genoten!

Vrijdag ging ik niet sporten. We hadden een geweldig Herbalife uitje. We waren met 9 man/vrouw naar de Level 10 Recognition avond. Level 10 is een challenge georganiseerd door Herbalife om te werken aan de betere versie van je zelf. Wij hadden ook allemaal mee gedaan en waren benieuwd of we in de prijzen waren gevallen. Er zijn verschillende categorieën waarin 2 prijzen worden uitgereikt. Mannen en vrouwen zijn gescheiden. De categorieën zijn: Weight loss, Vet loss en Muscle gain. De eerste prijs is €350,00 en de tweede prijs is €150,00. 3 van onze groep waren genomineerd. Je kan alleen de prijs winnen als je ook aanwezig bent. Omdat dit de laatste wave van 2018 was werden ook de jaarprijzen uitgereikt. Deze prijzen varieerde van €250,00 tot €2000,00 toch leuk als je die kan winnen. Mijn level 10 was best goed gegaan ik had een mooi resultaat, en had daar ook wel voor gewerkt. Tot dit moment is het wat minder met mijn motivatie en deed ik er ook eigenlijk niet zoveel meer aan. Maar na deze avond heb ik er weer zin in en ga ik er weer voor de 100% tegen aan. Ik heb me meteen die avond ingeschreven: Ik ga weer iedere morgen een 7 minute workout doen, geen snoep en koek meer aannemen op mijn werk en gezonder eten ’s-avonds. Ik heb er zin in! Wil je met me mee doen? Laat het dan weten, dan gaan we er samen voor!

Zaterdag had ik ook nog een beetje een rustdag. Wel meteen ‘s-morgens de 7 minute Workout gedaan! Daarna lekker met Mona en Jolanda gewandeld. De rest van de dag lekker thuis gerommeld. 

Zondag weer lekker met Irien en de honden hardgelopen in Bentwoud. Ik had nog steeds last van mijn kuiten van donderdag avond, ik kon wel merken dat ik al lang geen heuvels had gelopen. Maar naarmate ik vanmorgen langer aan het lopen was ging het weer steeds beter. De honden gaan het ook steeds beter doen, echt super leuk om te canitrailen!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *