Leef je leven!

Afgelopen week hoorde ik deze zin, welke mij meteen aan het denken zette. Wat betekend dit voor mij. Zoals de meeste misschien wel weten gaat het al een tijdje niet zo goed met mij. Ik zit nu drie maanden thuis en het is elke dag weer een strijd om iets te kunnen ondernemen. Helaas weten we nog niet waar dit door komt, maar gelukkig zie ik de toekomst positief in en verwacht deze week nog een verwijzing te krijgen voor een volgend onderzoek.

Maar genoeg daarover, die zin zet je in iedergeval aan het denken. Hoe leef je je leven, wat maakt je gelukkig, waar houdt je van? Voor mij betekend dit dat ik gelukkig word van handlettering, foto’s maken van de liefste poezen en fijne avonden met vrienden hebben.

Oktober 2018

Ik hoop snel ook weer mijn sporten op te kunnen pakken. De kracht die je opbouwt tijdens het paaldansen. De rust die je krijgt tijdens yoga oefeningen. Dat hoort bij mijn leven, maar soms zijn de omstandigheden er niet naar. Zoals nu helaas.

Wat maakt jou gelukkig? Hoe leef jij jouw mooiste leven?

-FW

One thought on “Leef je leven!

 1. Hoi lieve Florianne,

  Wat mooi geschreven.
  Er is maar één persoon die belangrijk is en dat ben jij.
  Kies voor je zelf want jij bent alles waard om een mooi leven te leiden en dat bepaal alleen jij.

  Zelf word ik gelukkig van de dingen die ik mag doen die ik zelf wil.
  Dagelijks blijf ik ontwikkelen en leren en dat brengt mij tot een positieve persoonlijkheid.

  Bedankt voor je openhartigheid en leef je mooiste leven Florianne.

  Liefs, Hilda

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *