Een nieuw jaar!

Dit nieuwe jaar is anders begonnen dan normaal. Voor mij is het normaal om 2 weken kerstvakantie te hebben, 2 weken waarin je kan uitrusten en veel familie bezoeken hebt. Deze kerstvakantie hebben we veel gewerkt. Eerste en tweede kerstdag, oudjaarsdag en nieuwjaarsdag was ik vrij. Een aantal collega’s hebben ook oudjaarsdag nog gewerkt omdat dat echt niet anders kon. Ik kon die dag gelukkig thuis bij Mona en Luna blijven, die hadden toch wel veel stress van de knallen en het vuurwerk.

Twee januari waren we weer met het hele team aan het werk er is echt veel werk verzet. Het resultaat vooral in de nieuwbouw is ook wel heel erg mooi! Maandag gaan we weer gewoon aan het werk met alle collega’s. Bij de locaties die verhuist zijn, zijn er maandag nog even geen leerlingen (dat is ook wel lekker). 

In de drukke decembermaand had ik ook een 5 weekse cursus mindful run. In het begin twijfelde ik of dat wel handig was, hoe zou het uitkomen met mijn werk! Haal ik me niet te veel op mijn hals? Maar achteraf was het super relaxed dat ik die cursus in deze drukke periode gevolgd heb. Het is echt een rust punt, een ontspanningsmoment en een escape uit de drukke werkzaamheden geweest. Ik vond het echt zo leuk dat ik besloten heb om in januari de instructeurs opleiding mindful run te doen. Dit is één van mijn mooiste doelen voor dit jaar! Ik heb nog wel een aantal andere doelen, maar niet te veel, ze zijn wel realistisch en haalbaar. Ik heb zin in 2019, het jaar waarin ik meer ga doen…. van wat ik leuk vind!

De eerste stappen zijn gezet!

-EvO

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *