De laatste dagen van het jaar breken aan en dat betekend dat we allemaal terug kijken op het afgelopen jaar. Wat hebben we bereikt? Is er iets van onze goede voornemens uitgekomen? Op welke herinneringen kijken we het liefst terug?

Een mooi jaar

Voor mij was het een jaar van veel eerste keren, nu wij een jaar geleden ons eigen huis zijn gaan bewonen. Dat betekend dat er nog steeds wel veel dingen gedaan moesten worden in het huis. Maar ook dat we een gezellig feest hadden om dit te vieren!

Een mooi jaar

Niet te vergeten kwam er ook gezinsuitbreiding dit jaar. Het begon met River. Een schattig klein bolletje wol wat met 13 weken bij ons kwam wonen in Juni. Al snel was ik verliefd en wilde we nog een zusje erbij. Dat gebeurde in September toen wij Snow mochten ophalen. Wat een gezelligheid hebben wij sindsdien toch in huis.

Een mooi jaar

Helaas zijn de laatste drie maanden voor mijn gezondheid minder goed geweest. Ik hoop dat ik dat achter mij kan laten in dit jaar en dat het in 2019 weer snel goed mag gaan. Dat ik het sporten weer lekker kan oppakken en al het andere.

Wij wensen iedereen morgen een fijne jaarwisseling. Een mooi en gezond 2019 en dat alle wensen van iedereen maar uit mogen komen.

-FW