Zoals de meeste van jullie weten werk ik op school. Dat heeft veel voordelen, zo ook dat we mee doen met de vakanties. Het is heel fijn om acht weken te werken en dan 1, 2 of 5 weken vakantie te hebben. Soms werken we wel eens een paar dagen in een vakantie om nog wat dingen te doen die niet kunnen als er collega’s en leerlingen zijn. Maar dat is nooit heel lang. Deze kerst is dat anders…. twee van onze grootste locatie’s gaan verhuizen. Wij hebben deze kerstvakantie geen vrij. Dat merk je toch wel, december is best een drukke periode. Bij mij ging het licht afgelopen zaterdag uit. Ik was echt vreselijk ziek en dat ben ik echt niet vaak. Ik had zo’n hoofdpijn, ik kon niet lezen, tv kijken of naar de radio luisteren. Ik heb een dag en een nacht alleen maar op de bank en bed gelegen. Zondag ging het weer een beetje beter, de hoofdpijn ging weg. Maandag kon ik gelukkig weer werken. We hebben een super goed team, ik zou ze niet graag in de steek laten. Met elkaar verrichten we echt bergen werk.
Vandaag heb ik na meer dan een week weer hardgelopen. Ik heb de methode van mindful running toegepast. Het ging zo lekker, de hele weg neusademhaling ging super goed. Ik had nog kilometers door kunnen lopen, maar dat leek me voor nu niet verstandig. Op naar een mooi nieuw jaar,2019!

We zullen nog veel van Beleafs laten horen en er staan ook mooie nieuwe plannen op de rol. Hou onze website, FaceBook en Instagram in de gaten!
Nu eerst een gezellige eerste en tweede Kerstdag met familie vieren!

-EvO