De tijd vliegt

Wat is de tijd een raar fenomeen. Het lijkt wel of de tijd steeds sneller gaat. Het voelt alsof we in een trein in volle vaart af gaan op het einde van het jaar. Het is ook erg druk de laatste weken. Het is druk op mijn werk, het is druk met hardloop evenementen en het is druk met de FitClubs. Het zijn allemaal activiteiten die leuk zijn en waar je ook veel energie uit haalt, maar een week raast voorbij en gaat vloeiend over in een weekend. Dit weekend hebben we bijvoorbeeld weer overgewerkt op school. Vrijdagavond zijn we begonnen en zaterdag hebben we het afgemaakt. Wat wel heel fijn was dat ik zaterdagochtend toch ook kon bootcampen, meteen na de les ben ik naar huis gegaan om me te verkleden en weer naar school te gaan. Mona kan dan gelukkig ook mee, dat is wel heel fijn. Op school zijn we met een team het netwerk aan het omzetten naar een nieuw netwerk met nieuwe accespoints voor de WiFi. Collega’s hebben niet echt een idee wat ons werk inhoud en wat we daar allemaal voor moeten doen. Voor ons team is het resultaat echt heel gaaf, hopelijk merken de collega’s maandag de verbeteringen ook. Onze werkzaamheden hebben te maken met 2 grote verhuizingen die zich in de kerstvakantie  zullen gaan voltrekken.
Naast de drukte op mijn werk probeer ik ook het sporten goed bij te houden. Zo heb ik vandaag meegelopen met de zegerplasloop hier in Alphen aan den Rijn. Ik liep 10 km en ben echt heel tevreden met mijn tijd 1:04:25. Ook was mijn hartslag heel constant!

’s-middags heb ik nog even met Mona gewandeld, het was een super mooie herfstdag!

Volgende week loop ik de 7heuvelenloop in Nijmegen. Dat wordt weer een uitdaging, maar met een goede voorbereiding deze week moet het goed komen!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *