Wat wel heel fijn was dat ik zaterdagochtend toch ook kon bootcampen, meteen na de les ben ik naar huis gegaan om me te verkleden en weer naar school te gaan. Mona kan dan gelukkig ook mee, dat is wel heel fijn. Op school zijn we met een team het netwerk aan het omzetten naar een nieuw netwerk met nieuwe accespoints voor de WiFi. Collega’s hebben niet echt een idee wat ons werk inhoud en wat we daar allemaal voor moeten doen. Voor ons team is het resultaat echt heel gaaf, hopelijk merken de collega’s maandag de verbeteringen ook. Onze werkzaamheden hebben te maken met 2 grote verhuizingen die zich in de kerstvakantie  zullen gaan voltrekken.

De tijd vliegt
De tijd vliegt

Naast de drukte op mijn werk probeer ik ook het sporten goed bij te houden. Zo heb ik vandaag meegelopen met de zegerplasloop hier in Alphen aan den Rijn. Ik liep 10 km en ben echt heel tevreden met mijn tijd 1:04:25. Ook was mijn hartslag heel constant!

’s-middags heb ik nog even met Mona gewandeld, het was een super mooie herfstdag!

Volgende week loop ik de 7heuvelenloop in Nijmegen. Dat wordt weer een uitdaging, maar met een goede voorbereiding deze week moet het goed komen!

De tijd vliegt
De tijd vliegt