Ik had een week herfstvakantie, en heel veel plannen Om te doen. Vorig weekend zat ik zaterdag en zondag in Eindhoven. Zaterdagavond hadden we een onwijs gaaf feestje omdat Herbalife 25 jaar in Nederland is. Na dit feest ben ik in een piep klein hotel in Eindhoven gaan slapen, dat scheelde weer 2 x 1,5 uur rijden en zo was ik weer op tijd bij het van der Valk hotel voor de Masterclassdag die we de volgende dag mochten bijwonen. Het was echt een super inspirerende dag.

Verder heb ik de hele week eigenlijk echt alleen dingen gedaan die leuk en ontspannend waren. Zo heb ik veel met Mona gewandeld, veel gesport, meegelopen met Chrissie’s 8k run. Twee keer buiten kunnen sporten in het “Urban Athletes Park” zo gaaf daar. Lekker in de bars hangen en gebruik maken van alle obstakels die ze daar geplaatst hebben. Gelukkig kan Mona ook mee daar naar toe.

Herfstvakantie
Herfstvakantie

Als klap op de vuurpijl ging vandaag de wintertijd in. Lekker een uurtje langer slapen, terwijl ik vroeg op pad ging naar Schoorl. Vandaag ging ik daar een 10 km trail lopen. We hadden weer super veel geluk met het weer. Het was een strak blauwe lucht en de zon deed zijn best om ons op te warmen. Wel stond er een stevige koude wind, maar het was weer genieten. Er valt zeker
nog veel te verbeteren in mijn trailruns, gewoon veel hardlopen en veel oefenen. Ook is het handig om goed op de route te letten, ik had een pijl gemist, waardoor ik en een paar die me volgde verkeerd liepen. Gelukkig waren er een paar lopers achter ons die ons terug riepen.

Deze vakantie was echt super lekker en ontspannend. Ik heb veel dingen gedaan, maar ook veel wat op de planning stond niet gedaan.

-EvO

Herfstvakantie