Alles veranderde, een nieuwe baan, huisdieren en andere omstandigheden. Het duurde even, maar het werd tijd dat ik weer serieus aan de slag ging, als coach en voor mijn eigen resultaat.

In maart heb ik gezegd dat ik in oktober weer met de Strong Viking run mee wilde doen, maar mijn trainingsschema lag ergens onderin een lade en kreeg geen aandacht van mij.

Anderhalve week geleden heb ik toch de stap gezet om wél weer dat kaartje te bestellen en te gaan trainen. Mijn eerste volle week training zit erop en ik moet zeggen het gaat goed. Ik besefte wel direct dat het zonde is geweest om een ruime tijd niet te trainen, want nu moet ik weer opnieuw beginnen met opbouwen.

De eerste kilometers hardlopen waren niet zwaar, maar ik was wel uitgeput toen ik klaar was.

Ik ben benieuwd wat er morgen op het schema staat, want daar heb ik nog niet naar gekeken. Ik houd het spannend voor mijzelf.

-FW

Oppakken waar ik gebleven was