Een nieuw leven

Sinds vorige week maandag, 3 september 2018, hebben wij er een nieuw gezinslid bij… 

Oké even bij het begin beginnen, hoe ziet onze ‘situatie thuis’ eruit. Wij, Jordy en Florianne, wonen samen en hebben sinds 15 juni ook River Blue die bij ons woont. River is een Britse korthaar en nu 5 maanden. Ik heb vanaf het begin al gezegd dat ik uiteindelijk heel graag twee katjes zou willen. Maar aangezien er bij de aanschaf van een kitten een hoop komt kijken, besloten wij er in juni voor één te gaan. Dan zouden wij namelijk ooit, misschien na een jaartje er nog één bij nemen. Zo dachten wij. 

 

Maar toen ik twee weken geleden een foto van een klein Britse korthaar kitten voorbij zag komen op één van de Facebook groepen voor Britse kortharen die ik volg, werd ik opslag verliefd! Die foto’s, dat koppie, die tekening, die kleuren, ik vond haar helemaal geweldig! 

Maar hoe vertel ik dit voorzichtig aan Jordy? Die vind het echt níét oké als ik nu over een tweede kat begin. Oké laat ik eerst alle info inwinnen over haar, Beau heette ze. Zo gezegd zo gedaan, met Jordy overlegt maar die zag nog wat ‘moeilijkheden’ die ik snel uit zijn hoofd kon krijgen. Waardoor ik maandag 3 september Mon petit réve Beau op mocht halen. 

Ik was en ben in de wolken van dit schatje! Zo’n mooi koppie wat ze heeft en zo’n heerlijke kroelkont dat het is. Het was wel even wennen met River, maar dit gaat nu na een week ook helemaal goed. Ze zijn geweldig samen. Twee lieve kittens die 2 maanden schelen maar het goed met elkaar kunnen vinden. Ik geniet elk moment van hen en pak de knuffelmomentjes met beide handen aan, ook al moet ik soms dan nét eigenlijk iets anders doen. 

 

Beau heet trouwens nu Snow, waardoor onze ‘situatie’ nu veranderd is in; Jordy, Florianne, River en Snow. 

-FW

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *