Druk en hectisch!

Soms heb je van die weken dat het erg druk en hectisch is. Zo zagen de afgelopen weken er dus ook voor mij uit. 

Ik heb nog niet helemaal mijn ritme en balans gevonden tussen mijn werk en privéleven. Met een nieuwe – fulltime – baan en het huishouden en de vakantie’s van iedereen doe ik veel meer dan mijn planning soms aan kan. 

Vandaar dat ik bijvoorbeeld ook al even geen blog geschreven heb. Mijn weekenden zijn verschoven van wat altijd zaterdag en zondag was, naar (soms) zondag en de maandag. 

Ook heb ik weken waarin ik zes dagen op mijn werk te vinden ben en één dag thuis voor mijzelf heb. 

Het is dus nog even wennen, maar krijgt al steeds meer het gevoel waarin ik mij goed voel. 

Deze week kan ik nog een beetje genieten, mijn vriend heeft weer een week vakantie en ik ben gewoon aan het werk, maar heb ook deze week een extra dag vrij zodat wij ook nog iets leuks kunnen doen. 

Tussendoor probeer ik tijd te maken voor de dingen waarbij ik mijn hoofd kan leeg maken, zoals handletteren wat een grote hobby van mij is, maar waar ik erg weinig tijd voor heb gehad de afgelopen periode. 

Hoe doen jullie dat, een drukke fulltime baan, huishouden en plezier goed weten te combineren? Tips zijn altijd welkom! 

-FW

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *