Mijn vakantie is nu ongeveer op de helft. Het is relaxed, ik doe nuttige dingen, ik doe sportieve dingen en ik doe af en toe niks! Ik ben lekker aan het sporten, gefocust op mijn 90 dagen challenge en op de “Trail des Fanthôme”. De sporten die ik op dit moment doe zijn: Fietsen, suppen, hardlopen, bootcamp, zwemmen en zelf Fitclubs gegeven. Ik ben van mening dat afwisseling goed is, zo ontwikkel en onderhoudt je alle spieren.

Zelf de FitClubs geven is echt super leuk, wat krijg je daar een energie van! Super leuk om met enthousiaste mensen te sporten, te lachen en te kletsen!

Maar ook het hardlopen of zwemmen met een gezellige groep sporters is ook echt fantastisch. Vrijdag begonnen we het lopen met z’n drieën en we eindigde met z’n zessen. Super leuk!

De komende week ga ik mijn trainingsschama iets aanpassen. Iets minder intensief, zodat ik zondag ontspannen de 22 km kan lopen.

Mijn 90 dagen challenge voelt ook goed. Ik heb nog geen weegmoment gehad, maar het gevoel is goed. Ik voel me fit, zit lekker in mijn vel en kan goed bewegen! Soms moet je in je zelf geloven dat dingen lukken en dat gevoel heb ik nu!

-EvO