Op 27 juni jl. had ik mijn laatste werkdag bij de bakker waar ik het afgelopen jaar heb gewerkt. Ik ben daar in december begonnen, voor 3 dagen in de week. Een leuke baan die ik goed kon combineren, met het aantal uren wat ik daarnaast aan Beleafs en Herbalife wilde besteden. Echter begon het een maand geleden te kriebelen om toch weer fulltime te gaan werken. En je weet wat ze zeggen: als je niet op zoek bent, kom je het vanzelf tegen. Zo gebeurde het dat ik op de Nacht van Zoetermeer een aanbod kreeg om fulltime aan de slag te gaan. Dat betekende wel dat ik mijn baan bij de bakker moest opzeggen en duidelijkheid moest scheppen wat mijn plannen zijn met Beleafs en Herbalife.

Op 22 juni was het moment dat ik mijn nieuwe contract mocht tekenen. Alles voor mijzelf op een rijtje gezet wat mijn doelen en plannen zijn voor de komende tijd. Want ja, deze nieuwe baan heeft consequenties voor de activiteiten van Beleafs. Zo was er elke donderdagavond een fitclub, die ik nu helaas niet wekelijks kan geven. Ook zijn de trainingen op zaterdag voor mij moeilijker bij te wonen. Maar bij Herbalife en wij van Beleafs werk je nooit alleen, maar altijd in een team. Het mooie daarvan is, dat we elkaar kunnen helpen en ondersteunen. Die steun, vooral van mijn moeder, waardeer ik enorm. Wat maakt dat wij samen (met een fulltimebaan) aan een mooiere gezondere wereld kunnen bijdragen. Onder de naam van Beleafs.

Terwijl ik dit schrijf, geniet ik na van twee heerlijke weken vakantie. Samen met mijn vriend genieten van ons huis en de tuin die stukje bij beetje mooier wordt en vorm krijgt. Een verbouwing van twee en een half jaar hakt er in en doet wat met je. Vakantie’s gebruik je om te klussen, weekenden en vrije avonden ook. Je staat ermee op en je gaat ermee naar bed. Gelukkig hebben wij vorige week zaterdag met een gezellige groep vrienden en familie deze periode kunnen afsluiten met een feestje. Nu was het dus tijd om mijzelf helemaal op te laden en mijzelf klaar te maken voor een nieuw begin, een nieuwe baan!

Ik heb er super veel zin in, stop zeker niet met Beleafs en Herbalife, maar geef het nu wel anders vorm dan dat ik voorheen deed. Ik zal hierin toch even mijn draai moeten vinden en hetzelfde geldt voor de activiteiten met Beleafs. Maar gelukkig doen we dit samen en dat betekend dat jullie hier (hopen wij) geen last van zullen hebben. Mochten er toch tips of opmerkingen zijn, horen wij dat natuurlijk graag.

Enjoy your weekend!

-FW

Een nieuw begin of toch niet …