Het is vakantie dus ik heb tijd om te experimenteren. Ik wilde al heel lang wafels maken, maar ik had geen wafelijzer … totdat ik van de week in de Lidl liep. Ze hadden een tosti/wafel apparaat in de grabbelbakken liggen. Daar hoefde ik niet lang over na te denken! Ik ga deze vakantie wafels maken.

Ik wist dat Hilda een recept op Facebook had geplaatst, dus ik kon meteen aan de slag gaan!

Ingrediƫnten:
2 eieren
4 maatschepjes Formule 1 Cookies&Cream
2 maatschepjes havermout
beetje koekkruiden
1/4 a 1/2 glas sojamelk of melk naar keuze (voor mijn wafelijzer was 1/3 sojamelk genoeg, anders loopt het deeg uit het apparaat)

Als de wafel klaar is doe je een beetje Griekse yoghurt en wat rood diepvries fruit erop. (Het rode fruit heb ik even in de manetron opgewarmd).

En het was erg lekker!

Volgende keer eens een hartige wafel proberen :).

Wafels