Daar is hij dan. De laatste dag van het jaar. 2017 begon wat rot voor mij, maar ik ben zo trots om te zeggen dat het mij gelukt is om 2017 fantastisch af te sluiten!
Vanmorgen heb ik mijn laatste meting van dit jaar gehad, ik had er zelf wat minder vertrouwen in. Door de laatste maand alle energie in ons huis te stoppen, wat nu echt bijna af is, kwam ik minder toe aan sporten dan ik wilde. Daarbij ben ik met een nieuwe baan begonnen, wat ook veel energie kost. Dus ik stapte vanmorgen die weegschaal op en verwachtte er niet het beste van. (Misschien is dat mijn onzekerheid, die altijd opspeelt.)

Maar toen… de weegschaal deed zijn berekening en de cijfers kwamen te voorschijn. Wat denk je? Nog beter dan de laatste meting!!
Dit zijn de getallen van het afgelopen jaar:
– 4.4 kg gewicht
– 9.0 % vet
+ 7.0 % water
+ 3.7 kg spier
– 2.0 visceraal vet

Ik ben hier toch wel erg trots op. Ik ben zeker nog niet op mijn einddoel, maar wat voelt het goed om dit op die weegschaal te zien staan. Heerlijk!

Vandaag gaan we genieten. Maar vanaf morgen gaan mijn tweede 90 dagen in. Hierin heb ik weer andere doelen gesteld. Waar ik vol voor ga, 110%! Als jij met mij mee wilt doen, om ook fantastische resultaten te boeken in 2018. Dan kan dat! Meld je snel aan, via facebook, een priveberichtje of via het contactformulier op de site.

Voor nu wens ik iedereen een fijne jaarwisseling en heel veel geluk en liefde toe voor 2018!

Liefs.

— FW

2017 afsluiten