Het is dinsdagochtend en ik weet dat ik over 10 minuten heb afgesproken met mijn coach. Ik ben ietwat zenuwachtig, omdat ik mijn lichaam op dit moment niet 100% vertrouw. 9 van de afgelopen 10 dagen voelde ik mij super in mijn lichaam. Maar ik heb ook sinterklaas gevierd en af en toe een kruidnootje gepakt. ‘Zal de weegschaal dit aangeven?’ spookt er door mijn hoofd. 

Op het moment dat ik de loods binnenstap waar wij hebben afgesproken, stap ik het liefst meteen op de Tanita. Maar zoals mijn coach is, vraagt hij eerst hoe het gaat en hebben wij het nog over wat andere zaken. Het liefste zeg ik nu meteen: ‘zullen we maar snel wegen, heb ik dat ook weer gehad.’ Maar ik houd mij in.

Na 15 minuten mag ik er dan eindelijk op. Ik zie de cijfertjes, maar wil er nog niet over nadenken. Nadat alles weer netjes in het schema ingevuld is, durf ik pas te kijken. En ja hoor… ik ben nog niet eerder zo licht geweest dit jaar! ‘Ik mag trots zijn.’ zegt hij. Ik geloof het nog niet helemaal, maar ik ga blij verrast naar huis. 

Dit was een belangrijk weegmoment voor mij, want mijn 90 dagen challenge zit er op. De beste versie van mijzelf worden, ik twijfel of ik mijn doelen gehaald heb, maar ik kom er in ieder geval een heel stuk dichterbij! 

‘s Avonds is het moment daar om mijn eindfoto te maken, mijn groene bikini is weer uit de kast getrokken en daar sta ik dan. 100 foto’s later, want ja je moet er wel leuk opstaan. 😉 Kijk ik naar de foto. ‘Oké’ denk ik. Ik leg de voor en na foto dan naast elkaar en … Wauw!! Wat een verschil, ik wist wel dat ik mij slanker voelde, maar goed de cijfertjes blijven in mijn hoofd zitten. Maar nu ik dit zie!! Ik ben blij verrast en heb een glimlach van oor tot oor. Geweldig! Zo trots! 

Ik ben nog niet bij mijn einddoel, maar dat wil ik ook niet binnen 3 maanden halen. Het gaat goed zo, ik geniet van het leven en wat ik daarin mag doen. Het moment dat ik mij lekkerder in mijn vel ga voelen, is zoveel waard, maar de reis er naar toe misschien nog wel dubbel zoveel! Ik heb geen haast, ik weet wat ik wil en hoe ik dit ga bereiken. Ik kom er wel.

En dan nu… een moment waar ik toch nog een klein beetje over twijfelde. Maar hier zijn mijn voor en na foto’s. Want he, dit resultaat wil ik je toch niet onthouden. 

Liefs, 

-FW

Trots!