Sinterklaas is weer in het land! Dat is een lastige tijd wat betreft eten en snoepen. Er zijn erg veel verleidingen: kruidnootjes, speculaas, chocolade en alles wat er bij deze tijd hoort! Ik probeer al deze lekkernijen te weerstaan, maar soms is het ook wel fijn dat je toch iets mag nemen om een beetje in de sfeer te komen van Sinterklaas.

Vandaag ben ik mijn ochtend begonnen met een glas Aloë Vera, thee en een smoothie van Formula 1 frambozen met fruit. Rond half 10 neem ik dan vaak een spelt boterham, vandaag met kipfilet. Meestal lunchen we op het werk rond 12:00 uur, maar net op dat moment hadden we een netwerkstoring. De lunch werd dus een vliegende lunch en pas om 12:45uur. Ik kon gelukkig wel weer een shake maken, ik had me namelijk al de hele dag verheugd op deze shake!! De shake die vanmiddag op het menu stond was een: Cookie Cream pepernoten shake! En wat was hij lekker!!

De dag was verder één grote chaos en niet zo als we geplanned hadden. Rond een uur of 3 heb ik nog wel kwark met een appel en nootjes kunnen nemen. De storing was toen nog niet onder controle. Gelukkig was dat rond een uur of 5 wel zo en kon ik naar huis, en dat is echt laat zeker voor de vrijdag! Florianne en Mona waren mij op komen halen. We zijn dus nog even met Mona een rondje gaan lopen, door het park vlakbij mijn werk. Thuis snel pompoensoep met brood gegeten. Florianne had de soep van de week gemaakt, hij was erg lekker.

Daarna konden we snel weg! Op naar de sfeeravond in Moerkapelle. In de dorpstraat stonden allemaal kraampjes, het was erg gezellig en druk. Mona was natuurlijk ook mee, ze trok alle aandacht!

-EvO

Zomaar een vrijdag in november