Oké, dan nu mijn verhaal.

Ongeveer een jaar geleden voelde ik mij niet goed. Ik dacht dat ik griep had en was ongeveer twee weken ziek thuis. Na twee weken was de pijn in mijn buik nog niet weg en onderging ik (om een lang verhaal iets korter te houden) een heel aantal onderzoeken. De conclusie van de MDL-arts luidde: “je hebt het prikkelbaar darm syndroom”. Mijn eerste gedachte was:”oké, goed, fijn, maar wat gaan wij hier aan doen dan?!”

Na een hoop diëten, oefeningen en bijna 6 maanden verder had ik nog geen oplossing op het probleem, de pijn! Ik bleef die vreselijk irritante klachten maar houden. Ondertussen lag ik al zo’n 6 maanden op de bank of op bed en kon ik weinig sociale activiteiten doen.
Op een dag kreeg ik de kans om de producten van Herbalife eens te proberen. Er was absoluut geen garantie(!!), maar wie weet, proberen kan altijd.

Ik ben trots om te zeggen dat mij dit inderdaad heeft geholpen. Ik kreeg meer energie en kon op een bepaalde manier beter de pijn aan. Mijn lichaam miste iets, ik was al zo lang moe en futloos. Ik had nergens energie voor! Maar na de eerste twee weken kreeg ik wat meer energie, na een maand wilde ik zelfs weer gaan sporten.
En moet je mij nu eens zien! Ik probeer 2 of 3 keer in de week te gaan sporten. Ik boks, loop hard en de fijnste oefeningen vind ik die waar ik mijn buik train! Ik ben zo dankbaar dat ik toenertijd in aanraking ben gekomen met mijn coach.
Hij heeft mij enorm geholpen, de kracht terug te krijgen en nu met veel meer energie alles aan te kunnen!

– FW

De aanleiding