Soms heb je van die dagen, dat je gewoon ontzettende trek hebt in iets warms en lekkers voor de lunch. Dit heb ik zelf ook af en toe en mijn all time favorites zijn dan zeker weten deze pannenkoeken. 

Het recept is voor ongeveer 6 tot 8 kleinere pannenkoekjes. 

  • 30 gram havermout
  • 2 scheppen Formule 1 vanille
  • 1 schep Proteïne drankmix (PDM)
  • 1 schep multivezeldrank
  • 2 eieren
  • 250 ml melk
  • kokosolie
  • halve appel
  • kaneel

Zorg dat je eerst alle ‘droge’ ingrediënten samen voegt. Dus de havermout, formule 1, PDM en multivezeldrank in een mengkom. Dit meng je direct ook goed door elkaar. Daarna voeg je de twee eieren toe. Deze meng je ook door. Dan heb je een wat stevigere bal en giet je de helft van de melk erbij. Je merkt dat het een beslag wordt, giet rustig het laatste scheutje erbij en blijf goed doorroeren. Ziet het er als een beslag uit? Prima, dan gaan we nu lekker bakken! Schep wat kokosolie in de pan, laat dit smelten en doe de eerste lepel beslag in de pan. Je kunt er voor kiezen meerdere kleinere pannenkoeken te maken. Je kunt ook de hele pan gebruiken, dit is aan jou. 

Ik merkte dat hoe groter ze zijn, ze iets lastiger draaien zijn. Maar ze zijn daarom niet minder lekker!

Als de pannenkoeken aan het bakken zijn, snij je wat appel partjes, deze dienen voor de garnering.
Leg de pannenkoeken op een bord, met ongeveer 4 partjes erop. Strooi een klein beetje kaneel over de appel en pannenkoeken en eetsmakkelijk!

Pannenkoeken