Tijd voor onze tweede blog! Er is zo veel te schrijven, maar ik begin toch maar bij het begin! In februari 2017 ben ik gestart met Herbalife, ik had het al eens eerder gebruikt, maar ben om de een of andere reden toch weer gestopt. In februari heb ik de knoop doorgehakt. Er moest echt weer iets gebeuren, ik bleef maar groeien en de kilo’s bleven maar oplopen. Ik ben rustig gestart, iedere morgen een ontbijtshake, aloë vera en instant theedrank van Herbalife. Ik ging me wel beter en fitter voelen, maar de kilo’s vlogen er nog niet vanaf. Eind juni ben ik mijn shake gaan aanpassen, (soja)melk  ben ik gaan vervangen door water. Ook ben ik een tweede shake gaan nemen bij de lunch. Dat voelde helemaal goed, ik ben ook meer gaan bewegen. In augustus zijn we een week naar de Ardenne geweest, daar heb ik de “trail des phantôme” gelopen 12 km (maar afstand meten voor een trail is lastig, het kwam wel op 13,5 km uit). Het was een groot feest, super mooie route en super lekker gelopen! Wat voelde ik me goed. De hele vakantie hebben we erg veel leuke activiteiten gedaan. We hebben gesupped, nog een keer een trailloopje gedaan (deze was zwaarder dan de phantôme, ongeveer 15 km) en we zijn gaan mountainbiken. Het is zo fijn als je zonder problemen kan doen wat je wil. We hadden Herbalife mee op vakantie en konden ons eigen ontbijt nemen. De dag beginnen met een compleet ontbijt is toch belangrijk.

Vanaf de start met Herbalife tot nu ben ik 7,9 kilo afgevallen, maar wat belangrijker is, mijn vet-percentage is gezakt met 7,2%, mijn percentage water is gestegen met 6% (ook daar ben ik heel blij mee, je bestaat tenslotte uit 75% water), mijn spieren zijn aangekomen met 2,8 kilo. Verder is mijn visceraal vet ook met 2% gezakt! Ik had een langzame start, maar vanaf mei zijn de kilo’s echt zichtbaar aan het verdwijnen en dat voelt goed, zeker als familie, collega’s en vrienden dat ook zien en zeggen. 

Vanaf september ben ik bezig met de “level 10 challenge”, een 90 dagen challenge waarbij mijn resultaat bekeken wordt door een jury van Herbalife. Het is leuk om een extra stok achter de deur te hebben en ik kan er nog iets mee winnen ook. 2 december is mijn challenge afgelopen, we zullen zien…….

–EvO

De start februari 2017