Yes, het begin is er!

Onze directe familie en vrienden zullen het wellicht al gemerkt hebben. Maar vanaf nu zijn wij echt online!
En dat betekent dat ons bedrijfje nu ook echt werkelijkheid wordt! Beleafs: voor een healthy active lifestyle kun je bij ons terecht en zo willen wij mensen inspireren en ook zeker gaan helpen!

First things first. Waar staat Beleafs voor? Beleafs is opgezet om ons enthousiasme uit te kunnen dragen naar anderen. Waarom de naam Beleafs? Yes, ook wij weten dat het believe (geloof) is en wij geloven heel erg in ons zelf. Maar wij zijn ook beiden Onafhankelijk Herbalife Member en omdat Herbalife toch ook wel een link met de planten en blaadjes heeft … Yes je raadt het al, vonden wij leaf ook wel een leuk woord. Nou 1+1 is nog steeds 2, dus tadaaa…. ik presenteer u:  BELEAFS! 

En wat nu? Wat kan je van ons verwachten? Ten eerste staat hier alle informatie wat betreft wat wij aanbieden aan try out pakketen en dergelijke. Verder kun je van ons verwachten dat wij in ieder gevel elke week één blog zullen plaatsen. En daarbij komen hier heerlijke recepten op te staan, die natuurlijk in een healthy active lifestyle passen.

Ik hoop dat jullie veel plezier zullen hebben met het lezen, uitproberen en meedoen. 

Tot snel weer!

— FW

Het Begin